Skype


Skype

Het populaire Skype is zonder twijfel het bekendste gratis programma voor telefoneren via het web. Volgens De Dikke Van Dale staat ‘Skypen’ zelfs gelijk aan internetbellen. Dat gaat dan ook bijzonder goed met een hoge geluids-kwaliteit en beveiligde verbinding. Het grote voordeel van Skype zit ‘m echter in de videogesprekken.

Skype laat je dus niet alleen horen, maar ook zien. Daarbij geeft de hoge beeldkwaliteit je videogesprekken een extra dimensie. Verder kun je chatten, bestanden uitwisselen, of een groepsgesprek voeren. Mocht je een oproep van een contactpersoon missen, dan registreert Skype dit in een zogenaamd log.

Ondanks alle functionaliteit, zijn eenvoud en overzichtelijkheid de sterke punten van het programma. Dit geldt voor de installatie, maar vooral het dagelijks gebruik. Zo toont Skype de beschikbaarheid van je contactpersonen en houdt het ook de historie van je gesprekken en gebeurtenissen bij. Bovendien start je met een simpele klik op de naam van je contactpersoon een gesprek.

Klik hier om Skype te downloaden

 

 

Copyright © 2012 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (GR Dijkstra) 

top