TweetDeck


TweetDeckTweetDeck is gratis en beheert al je tweets & updates in sociale netwerk(en). Daarnaast integreert TweetDeck Facebook-, Myspace- of LinkedIn-accounts en natuurlijk Twitter.

TweetDeck draaide voorheen op de technologie van Adobe Air. Dit is een toevoeging die Adobe Flash en een aantal webtalen combineert om (internet) verbindingen te maken en animaties te tonen (ofwel een hippe interface). Tegenwoordig is de applicatie gekocht en omarmd door Twitter en gebruik je het als losstaande applicatie.

Je TweetDeck is verdeeld in rijen, waar je respectievelijk vrienden, berichten en vermeldingen (mentions) ziet. Bovenin het scherm zet je met een klikje de diensten waarvan je updates ontvangt aan of uit. Het plaatsen van tweets verloopt met een grote blauwe knop bovenin het scherm en berichten van je abonnementen verschijnen aan de linkerkant. TweetDeck presenteert van links naar rechts tweets van je abonnementen, dan tweets gericht op jou en daarnaast je inbox met directe berichten.

TweetDeck is sterk verbeterd in de laatste versies en blijkt een prima instrument als je veel twittert. De rijen tonen helder de tweets van personen die je volgt, alsmede tweets die voor jou zijn bedoeld. Het is een programma waar je lekker mee kletst en TweetDeck downloaden gaat dankzij de scheiding van Adobe's Air een stukje gemakkelijker.

Klik hier om TweetDeck te downloaden

Copyright © 2012 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (GR Dijkstra) 

top